Jezelf in steen, voelen als thuis, cement op je tong

Onze betonnen registergoederenpraktijk wordt continu doorontwikkeld, geoptimaliseerd en gemoderniseerd. Wij zijn op en top geautomatiseerd en beveiligd. Bij Aogje notariaat heb je naast alle persoonlijke aandacht een digitaal dossier waardoor je permanent zicht hebt op de status van je eigen dossier. In onze passeerkamers werken we met een groot digitaal scherm zodat je altijd goed mee kan lezen en iedereen direct betrokken is bij wat er in de akte staat. Aogje notariaat heeft doortimmerde ervaring in het begeleiden en passeren van vastgoedtransacties.

Wij stropen de mouwen op en werken snel, efficiënt vernuftig en vooral vriendelijk

Wat doen onze mensen voor je bij de overdracht van je woning?

Aogje Notariaat heeft een onderzoeksplicht naar de achtergrond van de koper en van de verkoper. Als er iets niet in orde is, wordt dat snel gesignaleerd en daar waar mogelijk direct opgelost, zodat er toch kan worden overgedragen.

Alle gegevens rondom de transactie worden door ons gecontroleerd en gewogen. Hierbij onderzoeken wij of de overeenkomst voldoet aan de door ons gestelde voorwaarden. Deze vereisten zijn voorgeschreven door de KNB.

Wij bevestigen de ontvangst van de koopovereenkomst en de accordering aan partijen. Hierna krijg je toegang tot je persoonlijke, digitale dossier, waarin je de voortgang en de werkzaamheden kunt volgen. Daarnaast vereist de notariële zorgplicht, dat Aogje Notariaat zelfstandig gegevens moet verifiëren en niet alleen mag afgaan op aangereikte informatie ten aanzien van de financiering.

Tijdens de behandeling van de overdracht houden wij doorlopend contact met je. Bij onduidelijkheden geven wij opheldering en uitleg.

Ons team van ervaren Registergoedspecialisten verzetten dus veel werk voor jou als koper en verkoper. Het meeste werk wordt achter de schermen verricht, zodat partijen alleen nog maar de akte(n) hoeven te tekenen.

Aogje Notariaat staat voor een zéér klantgerichte overdracht, waarbij zowel koper als verkoper zich comfortabel gehoord en gezien voelen. Vanzelfsprekend voor een keurig tarief, voorzien van een heldere calculatie.

Voorkoming van witwassing en terrorisme financiering (WWFT)

Onze collega’s zijn verplicht om te controleren hoe geldstromen verlopen en de herkomst van eigen middelen helder en inzichtelijk te maken. Het Notariaat heeft hierin een belangrijke rol in en wordt hier zelf ook streng op gecontroleerd. Strakkere regels voor het uitbetalen van gelden vanuit de derdenrekening geven duidelijkheid in de geldstroom vanuit het notariskantoor. Dit voorkomt belastingfraude en andere malafide praktijken. Deze beleidsregel geldt voor iedere Notaris.