Aangenaam:
Aogje Notariaat Princenhage

Wij zijn een onderscheidend notariskantoor waar “gewone mensen” werken. Ons kantoor is trots op haar respectvolle onderlinge samenwerking en teamgeest. Het kantoor neemt een bijzondere positie in op de regionale markt.

Over de organisatie

Aogje Notariaat is een klein tot middelgroot notariskantoor op een markante en goed bereikbare locatie in Princenhage. Onze mensen zijn gespecialiseerd in familierecht, registergoed en ondernemingsrecht. Wij staan bekend als laagdrempelig, open minded en sterk cliëntgericht. Aogje-mensen zijn warm, betrokken en deskundig.

Ons opmerkelijke kantoor is op en top geautomatiseerd, zodat het delen van informatie zo comfortabel mogelijk voor je is. Wij werken bijvoorbeeld met een sterk beveiligd digitaal dossier en passeren op een groot digitaal scherm, zodat je samen met de notaris, de akte(n) op een eenvoudige en duidelijke wijze kunt doornemen.

Onze missie

Aogje Notariaat staat voor hoogste kwaliteit en integriteit, met de nadrukkelijke aandacht voor persoonlijke wensen. Wij werken met ons hoofd en hart in alle openheid, met het grootste plezier, voor jou!